ΤΣΟΥΚΑΛΑ – ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΞΕΦΡΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ IONIAN

_mg_1261

Το ΙΟΝΙΑΝ στέκεται δίπλα στους κορυφαίους θεσμούς της Πάτρας και το αποδεικνύει έμπρακτα, καθώς για ακόμα μια χρονιά, θα μεταφέρει την εικόνα και τον παλμό του Πατρινού Καρναβαλιού σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Οι παρουσιαστές του ΙΟΝΙΑΝ για το φετινό Καρναβάλι θα είναι η Κατερίνα Τσουκαλά και ο Τζίμης Πολίτης. Ο κ. Πολίτης, μιλώντας στην εκδήλωση έκανε μια ιστορική αναδρομή στο Καρναβάλι της Πάτρας και στα μοναδικά του χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν ως κορυφαίο Καρναβάλι στην Ελλάδα και όχι μόνο και που δεν μπορεί να αντιγραφεί.

_mg_1156

Στην άκρως Καρναβαλική εκδήλωση στην αίθουσα King George Hall στην πλατεία Γεωργίου, παραβρέθηκαν δεκάδες εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, φορέων και του επιχειρηματικού δυναμικού της Πάτρας, όπου και ενημερώθηκαν για τον σχεδιασμό που έχει κάνει για την απευθείας μετάδοση των σημαντικών εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2017 το ΙΟΝΙΑΝ. Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και εταιρικής ευθύνης του ΙΟΝΙΑΝ Διονύσης Μήλεσης αναφέρθηκε στον τρόπο δράσης του ΙΟΝΙΑΝ στην ανάδειξη και ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΟΝΙΑΝ Σπύρος Καμπιώτης, ο οποίος στάθηκε στον σημανικό ρόλο των συνεργασιών ακόμα και στο τηλεοπτικό προϊόν, που αποκτά ιδιαίτερη σημασία, τις δύσκολες αυτές εποχές. “ Η συνεργασία μας με το thebest.gr θα συνεχιστεί, ενώ θα προστεθεί και το dete.gr, που θα δείξουν μέσω του ίντερνετ το πατρινό Καρναβάλι σε όλο τον κόσμο. Και φυσικά η ομογένεια της Αμερικής θα δει και αυτή το Πατρινό Καρναβάλι μέσω του New Greek TV, που θα αναμεταδίδει το ΙΟΝΙΑΝ. Είμαστε δίπλα στον θεσμό και ήδη έχουμε ξεκινήσει, με την μετάδοση της Τελετής Έναρξης, ενώ επόμενες προγραμματισμένες ζωντανές μεταδόσεις, είναι στις 19 Φεβρουαρίου με την παρέλαση των Μικρών και φυσικά η Νυχτερινή Ποδαράτη και η Μεγάλη Παρέλαση της τελευταίας Κυριακής. Φυσικά το ΙΟΝΙΑΝ δεν θα λείπει και από την τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού, την οποία επίσης θα μεταδόσει ζωντανά”, τόνισε ο κ. Καμπιώτης.
Η ισχύς εν τη ενώσει
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Γιώργος Σιμόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος του τηλεοπτικού Σταθμού Σταρ Κεντρικής Ελλάδας και Γραμματέας Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας. Ο κ. Σιμόπουλος, τόνισε ότι το ΙΟΝΙΑΝ είναι από τους λίγους τηλεοπτικούς σταθμούς που επιμένουν στην ποιότητα, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στο ζήτημα της δικτύωσης.
Τα μηνύματα των φορέων
Με την άποψη αυτή συμφώνησε και ο πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Νίκος Χρυσοβιτσάνος, στον χαιρετισμό του. “Το Καρναβάλι ούτε κλέβεται, ούτε αντιγράφεται. Το Καρναβάλι μένει στον Πατρινό Λαό και ο δήμος λειτουργεί ως συντονιστής της όλης προσπάθειας. Εμείς προσπαθούμε να επεκτείνουμε το Καρναβάλι και στις γειτονιές, όπως κάνουμε με τις κινητές παιδικές Καρναβαλουπόλεις, ώστε η λαϊκή αυτή γιορτή να είναι γιορτή ολόκληρης της πόλης, αλλά και των επόμενων γενιών”.

_mg_1213
Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Γρηγόρης Αλεξόπουλος στον χαιρετισμό του εξήρε την προσπάθεια εξωστρέφειας του Πατρινού Κρναβαλίου, που γίνεται μέσω του ΙΟΝΙΑΝ, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο που επιτελούν τα τηλεοπτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο βοηθός Περιφερειάρχη Γιώργος Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΛΠΑ Νίκος Κοντοές, ο ειδικός σύμβουλος του Επιμελητηρίου Αχαϊας Θανάσης Κούστας, ο πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΑ Πέτρος Μαντάς, ο προεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Αϊβαλής, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Βαγενάς, η Πρόεδρος της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Τασία Μανωλοπούλου, ο Διευθυντης της Πολυφωνικής Σταύρος Σολωμός, ο Ναυτιλιακός Πράκτορας Γιώργος Τελώνης, ο Γιώργος Καραγεωργόπουλος από τον όμιλο Plus Media, ο Νάσος Νασόπουλος από το Thebest.gr, ο Ανδρέας Τσιλήρας από τις εκδόσεις “Το Δόντι”, ο Γιάννης Πεφάνης από το flashstar.gr και πολλοί επιχειρηματίες της περιοχής.
Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος του ΙΟΝΙΑΝ Νατάσα Πατρινού, ενώ η βραδυά έκλεισε με τον παραδοσιακό σοκολατοπόλεμο που “ξεκίνησε” ο πρόεδρος του συλλόγου “Σοκολοτομαχίες” Περικλής Δημητρόπουλος.

Leave a comment